Naujienos

2022.04.11

Mažųjų supažindinimas su auksiniu vaisių ir daržovių konservavimu

Kas yra liofilizacija, kitaip dar vadinamas auksinis vaisių ir daržovių konservavimo standartas?

Džiovinimas šaltyje leidžia išsaugoti vaisius ir daržoves tokius, kokie jie yra švieži, nenaudojant jokių priedų, konservantų, pridėtinio cukraus ar kitų pridėtinių medžiagų. Norime supažindinti mažuosius su šiuo nepaprastu procesu, kuris ne tik įdomus, tačiau ir labai skanus bei sveikas. Taigi kviečiame į auksinį konservavimo kelią!

 

Daugiau naujienų

Paprastai apie vitaminus: kokiuose maisto produktuose jų slepiasi daugiausiai?

Lietuvių kalbos abėcėlę turbūt kiekvienas iš jūsų pažįstate, bet ar žinote, jog maisto produktai irgi turi savo raideles – vitaminų pavadinimus. O kiek ir kokių jų yra - dabar jums ir papasakosime.Kad...

Mokomės pažinti maisto produktus

Vaikystė – tai laikotarpis, kai formuojasi sveikos gyvensenos bei mitybos įpročiai. Šiuo laikotarpiu labai svarbu, kad vaikai gautų teisingą informaciją apie sveiką mitybą, išmoktų tinkamai...

Ekologiški maisto produktai: nedėkim lygybės ženklo tarp gražaus ir ekologiško

Mmm koks viliojančiai blizgantis, lygios formos, šviežiai atrodantis, raudonskruostis obuoliukas guli parduotuvės lentynoje.. Taip ir norisi pirkti tokį gražų vaisių. Bet ar jis ekologiškas? Kas yra...