Naujienos

2022.09.14

Mokėjimo prašymo teikimas RRPAIS terminalu

VšĮ Kaimo verslo ir rinkų plėtros agentūra (toliau – Agentūra) tęsia Vaisių ir daržovių bei pieno ir pieno produktų vartojimo skatinimo vaikų ugdymo įstaigose programos (toliau – Programa) įgyvendinimą. Šiais, 2022/2023 mokslo metais, Pareiškėjai, dalyvaujantys Programoje, Mokėjimo prašymus paramai gauti privalo teikti tik naudodamiesi Agentūros įdiegtu Rinkos reguliavimo priemonių administravimo informacinės sistemos (RRPAIS) terminalu.

Norint pateikti Mokėjimo prašymą RRPAIS terminalu, Pareiškėjai turi kreiptis į Agentūrą el. paštu info@litfood.lt dėl prisijungimo suteikimo. Pareiškėjams suteikiamas vartotojo vardas, slaptažodis bei nuoroda, kurią paspaudus Pareiškėjas nukreipiamas į Mokėjimo prašymo pildymo terminalą. Kartu su prisijungimu pateikiama ir naudotojo instrukcija.

Tam, kad procesas būtų sklandesnis, Agentūros Programą administruojantis skyrius rugsėjo – spalio mėn. organizuos mokymus „MS Teams“ platformoje. Daugiau informacijos apie mokymus bus pateikta:

1. vaisių programos

2. pieno programos.

 

Kodėl verta dokumentus pildyti per RRPAIS sistemą?

  • Laiko taupymas. Biurokratija sueikvoja daug laiko ir energijos, bet pildant dokumentus internetu tai atliksime greičiau ir lengviau.
  • Klaidų (iš)taisymas. Pildant dokumentus „rankiniu“ būdu, įsivėlus klaidai procesą tenka pakartoti. Pildant paraišką RRPAIS terminale, pastaroji „automatiškai“ fiksuoja klaidas ir jas galite ištaisyti jau tą patį momentą.
  • Ši sistema yra naudinga visiems Programos Pareiškėjams: tiek tiekėjams, tiek savarankiškai dalyvaujančioms ugdymo įstaigoms.

 

Kad aiškiau būtų kaip vyksta Mokėjimo prašymo pildymo procesas, pateikiame RRPAIS terminalu naudojimosi instrukciją:

Daugiau naujienų

NACIONALINĖ MAISTO KOKYBĖS SISTEMA (NKP)

NKP – tai Lietuvoje pagaminti produktai, atitinkantys aukštesnius nei įprasta reikalavimus kokybės, gyvūnų ir augalų sveikatos, gyvūnų gerovės ar aplinkosaugos srityse. Plačiau: Nacionalinė...

Kviečia Lietuvos moksleivius registruotis į nemokamą Įdomiąją pamoką „Auginame čia, Lietuvoje!”

    Lietuvos moksleiviai turi unikalią galimybę nemokamai užsiregistruoti į 45 min. trukmės Įdomiąją pamoką „Auginame čia, Lietuvoje!”, kuri vyks balandžio 10 – 12 d. nuotoliniu būdu....

Registracija jau prasidėjo!

 Sužinokite apie tvarumą, maisto tausojimą, ekologinius bei nacionalinės kokybės maisto produktus, sveiką mitybą ir fizinį aktyvumą. Registracija į Įdomiąją pamoką ir Viktoriną „Auginame čia,...