Naujienos

2022.09.14

Mokėjimo prašymo teikimas RRPAIS terminalu

VšĮ Kaimo verslo ir rinkų plėtros agentūra (toliau – Agentūra) tęsia Vaisių ir daržovių bei pieno ir pieno produktų vartojimo skatinimo vaikų ugdymo įstaigose programos (toliau – Programa) įgyvendinimą. Šiais, 2022/2023 mokslo metais, Pareiškėjai, dalyvaujantys Programoje, Mokėjimo prašymus paramai gauti privalo teikti tik naudodamiesi Agentūros įdiegtu Rinkos reguliavimo priemonių administravimo informacinės sistemos (RRPAIS) terminalu.

Norint pateikti Mokėjimo prašymą RRPAIS terminalu, Pareiškėjai turi kreiptis į Agentūrą el. paštu info@litfood.lt dėl prisijungimo suteikimo. Pareiškėjams suteikiamas vartotojo vardas, slaptažodis bei nuoroda, kurią paspaudus Pareiškėjas nukreipiamas į Mokėjimo prašymo pildymo terminalą. Kartu su prisijungimu pateikiama ir naudotojo instrukcija.

Tam, kad procesas būtų sklandesnis, Agentūros Programą administruojantis skyrius rugsėjo – spalio mėn. organizuos mokymus „MS Teams“ platformoje. Daugiau informacijos apie mokymus bus pateikta:

1. vaisių programos

2. pieno programos.

 

Kodėl verta dokumentus pildyti per RRPAIS sistemą?

  • Laiko taupymas. Biurokratija sueikvoja daug laiko ir energijos, bet pildant dokumentus internetu tai atliksime greičiau ir lengviau.
  • Klaidų (iš)taisymas. Pildant dokumentus „rankiniu“ būdu, įsivėlus klaidai procesą tenka pakartoti. Pildant paraišką RRPAIS terminale, pastaroji „automatiškai“ fiksuoja klaidas ir jas galite ištaisyti jau tą patį momentą.
  • Ši sistema yra naudinga visiems Programos Pareiškėjams: tiek tiekėjams, tiek savarankiškai dalyvaujančioms ugdymo įstaigoms.

 

Kad aiškiau būtų kaip vyksta Mokėjimo prašymo pildymo procesas, pateikiame RRPAIS terminalu naudojimosi instrukciją:

Daugiau naujienų

Europos Sąjungoje atpažįstamos nuorodos užtikrina maisto produktų kokybę – apsisaugoma nuo bet kokio gyventojų klaidinimo

Kaip kelio ženklai mums nurodo, kaip ir kur važiuoti, taip įvairūs ženklinimai leidžia teisingiau pasirinkti produktus. Prekybos centrų lentynose jų galima rasti įvairių – pavyzdžiui, ekologiškas ar...

Dar daugiau medelių ugdymo įstaigoms!

Aplankėme dar daugiau Lietuvos pradinio bei ikimokyklinio ugdymo įstaigų, kurių kiemuose pasodinome kriaušių bei obuolių sodinukus.Tikimės, kad vaikučiai rūpinsis medeliais ir neužilgo galės skanauti...

Vaikai jau sodina savo sodus

Vaikų ugdymo įstaigos, dalyvaujančios Vaisių ir daržovių bei pieno ir pieno produktų vartojimo skatinimo programoje, kuriai įgyvendinti teikiama Europos Sąjungos finansinė parama, šiais mokslo metais kviečiamos...